keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

kevät!


Olen ihan varma, että tänään alkoi kevät. Matkalla bussipysäkille haistoin sen ilmassa. Lakaisinlakaisinkoneen tuoksu. Kuulin purojen solinaa ja räystäiden kolinaa. Vaikkei tänään edes paista aurinko. Torilla kevät sai varmennuksen. Ostin ensimmäisen salaatin ja retiisinipun. Satakoot lunta ja räntää, kevät ei lähde enää mihinkään.

Kevään kunniaksi söin keksin alkupalaksi ja jäkiruuaksi. Ja vielä yhden jälkiruuan jälkiruuaksi.

10 kommenttia:

 1. On se täällä, kevät!

  Mulle tuli eilen ensimmäisen kerran siitä vahva olo. Pesin jo lasten talvikamppeetkin säilöttäväksi. Tänään puin ekan kerran kumisaappaat jalkaan, enkä laittanut villapaidan päälle takkia :)

  VastaaPoista
 2. Ja ilmassa haisee kevät, sellainen hieman mädäntynyt haju. Metsässä on pälviä! Eilen loiskuteltiin tien viertä pitkin juoksevissa puroissa. Ihanaa!!

  Hei sulla on kynsissä sellainen harmaan sävyinen lakka mitä etsin, mikä merkki?

  VastaaPoista
 3. Meillä puskee tulppaanit, narsissit ja lumililjat kukkapenkistä ylös. Peittelin raukat ja yritin hyssytellä vielä hetkeksi talviuneen...

  VastaaPoista
 4. Keksi käy gyvin alkupalaksi, pääruoaksi, välipalaksi ja jälkiruoaksi. Se nyt vaan näyttääkin niin ihanalta. Ja retiisejä! Nam, ovat ihan minun suosikkejani.

  VastaaPoista
 5. Niinpä,satakoot räntää,kevät on silti jo täällä! Sen verran paljon oli lätäköitä ja paljasta,likaista maata jo näkyvillä. Ja kyllä tuli kova ikävä kumisaappaita..:(
  Ajattelin kohta käydä kaupassa ja leipoa sitten noita keksejä,saas nähdä millaisia mohköleitä saan aikaiseksi:) Mutta toivottavasti ne maistuvat yhtä hyvälle kun sun tekemät,ne oli ihania:)

  VastaaPoista
 6. minja, minäkin olen kumppareissa kulkenut ja käyttänyt kevättakkia (olo alkaa olla muutenkin niin lämmin, että talvitakkia ei voi enää edes ajatellakaan).

  Laura, puroissa loiskuttelu on kyllä kevään iloja! Kynsissä Mavalan New York :)

  A+a, voi pienet..toivottavasti eivät saa kylmää. Vaikka sitkeitä tapauksia ovat!

  Kirjailijatar, juu ja tossa keksissä on mustikoitakin. Siis ihan hyvää ruokaa ja ravintoa :) Retiisit on ihania, olisin halunnut nauriitakin, mutta ne oli päässeet jo loppumaan.

  niina, nyt kumpparikauppaan mars! Elämä on iloisempaa kun voi hyppiä lätäköissä ja katsella kun muut kastelee sukkiaan :) Mun pitää tehdä uus satsi keksejä pääsiäiseksi..on ne vaan niin hyviä!

  VastaaPoista
 7. Joskus sen vaan tuntee, ilman mitään sen kummempaa syytä. Mulle tuli kevät-olo pari viikkoa sitten, aamuvarhaisella automatkalla. Kevät. :)

  VastaaPoista
 8. Hei! jos haluat sulkakorun tilata/tiedustella, niin laita mulle s-postia: minja.viitamaki@gmail.com niin johdatan sut eteenpäin (en tiedä vielä saanko julkisesti levitellä tekijän s-postiosoitetta :D )

  VastaaPoista
 9. Inka, se on hassua miten se olo vaan tulee jostain :)

  minja, laitan s-postia jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 10. ah, jälkiruuan jälkiruuat on parasta, harrastan niitä itsekin;)
  ja tänään tuntui täälläkin keväältä, teki ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mieli jäätelöä. varma kevään merkki..

  VastaaPoista