tiistai 9. maaliskuuta 2010

raikas ja valkaiseva
Yläkerran kylpyhuone uudistui raikkaammaksi ja toimivammaksi. J toi isosta kaupasta kaunista hammastahnaa naistenpäivälahjaksi.

7 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kylpyhuoneelle ja hammastahnalle. Minä käytän tuota sinistä, kaikki muut maistuu pahalta. Ja taitaa olla melko kotimaistakin tavaraa kaikenlisäksi.

  Minä sain naistenpäivälahjaksi mieheltä monen monta suklaapatukkaa. Kerroin, että ne ilahdutti enemmän kuin kukkaset. Makeaa sen olla pitää.

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Vau,näyttää hyvältä! Niin ihanan valoisaa!
  Ja aika hyvä lahja:) Mä en saanut mitään..mutta ei se haittaa,mies saa anteeksi kun on kerta kipeäkin:)
  Onko toi muuten hyvää tahnaa? En tykkää kun kaikki on niin makeita,ei tule sellaista puhdasta makua suuhun..

  VastaaPoista
 3. :D ihana toi termi isosta kaupasta... Outi vaan mammailee kotona ja kerran viikossa on juhlapäivä kun Jaakko käy Isossa Kaupassa ja tuo jotain kivaa.

  VastaaPoista
 4. Jonna: Kiitos, kyllä nyt kelpaa harjailla. Minäkin ilahduin tahnoista enemmän kuin kukista!

  niina: Kiva kuulla! Valosta saa kiittää kiirivää kevättä, ah! Ja ei tainnut J ihan tarkoituksella valita naistenpäivälahjaksi noita tahnoja..muuten vaan iloksi, kun tietää että tykkään ja olin justiinsa ruikuttanut kaupassa, kun oli vaan rumaa tarjolla. Sattui vaan sopivasti olemaan naistenpäivä ja tahnat tuliaisina. Sinistä en ole vielä kokeillut, mutta valkoinen on ainakin ihan kunnon kamaa. En tykkää makeista, täytyy olla järeetä ja tujua tavaraa!

  Suvi: No hei..mä käyn vaan Meidän Pikku Kaupassa ja sielläkin tosi harvoin. Että älä nyt pilaa mun Iso Kauppa-illuusoita! :) Kävin tänään Vapaa Valinnassa ja olin ihan huumassa. Pienet on mamman ilot.

  hanna maarit: Eiks vaan! Method ja tuoksuukin hyvältä:)

  VastaaPoista
 5. Samaa hammastahnaa kuin meillä :) Siis tuo oikeanpuoleinen Oxygenol. Minäkin ihastuin pari vuotta sitten tuohon pakkaukseen ja sen jälkeen on tuota käytetty. Kumma, miten kaikki hammastahnatuubit on yleensä rumia. Tuo ei! Mielestäni sen suunnitteluun osallistuivat jotenkin TAIKin opiskelijat.

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar: Ja kerrankin kauniista ulkomuodosta ei tarvitse maksaa enempää! Seuraavaksi toiveissa olisi soma hammasharja..en tykkää kun ne kaikki näyttävät roboteilta.

  VastaaPoista