perjantai 2. huhtikuuta 2010

ei hyvä


Tämän päivän olen maannut sängyllä tai sohvalla tyyny silmillä, välillä kylmässä kääreessä ja välillä peiton alla. Päätä ei ole koskaan särkenyt yhtä kovasti ja lääkettä jaksoin ottaa liian myöhään. Vauva myllää huolella ja alhaalla on kova paine. En tiedä miten olisin, en haluaisi olla mitenkään. En muista milloin nukuin viimeksi hyvät unet. Nukun kyllä, mutta tuntuu, että aamuisin olen yhtä väsynyt kuin illallakin. Äsken kävin haukkaamassa raitista ilmaa. Tuntui hyvältä ja tekisi mieli mennä ulos istumaan. Vaan on kai pakko mennä nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. No kohta "rääkki" loppuu. Itse en ole nukkunut yhdenkään raskauden lopussa hyvin, olen tuntenut itseni usein lopen väsyneeksi ja ajatuskin synnytysestä on uuvuttanut. Luonto on kuitenkin meitä viisaampi ja antaa härän voimat (super hormoonit) kun synnytys alkaa. Joten tsemppiä loppuun. Kohta se sieltä tulee. Sinulla on hieno Bola koru :) Voi hyvin, pulleasti...

  VastaaPoista
 2. Päänsärky on enne synnytyksestä, sanoi joku vanha odotus-kirja. Kuulemma päänsäryn alusta noin viikon kuluttua pitäisi syntyä. Tiedä häntä.

  Mulla on kanssa ihan järkky paine. Tänään ollut pahin ikinä, hyvä kun seistä pystyy.

  Tsemppiä sinnekin!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi teitä ihania kun jaksatte tsempata! Härän voimia odotellessa... :)

  VastaaPoista