maanantai 5. huhtikuuta 2010

iloinen ilta
Minut yllätettiin eilen täysin ja vietin mukavimman illan pitkään aikaan! Vauva sai kaikenlaista ihanaa, oli hyvää ruokaa ja herkkuja, pajunoksia ja askartelua. Yöllä mentiin vielä saunaan. 

Aamuyöllä oli sellainen tunne, että kohta jakaudun.

Aamulla, vielä yhtenä kappaleena,  löysin monta piilotettua pääsiäismunaa ja poimin kissoja lattioilta. Olen niin onnellinen näistä ihmisistä ympärilläni.

Tänään koirapojat lähtevät J:n vanhempien luokse hoitoon. Turkit on pesty ja kynnet leikattu. Tulee ikävä.

5 kommenttia:

 1. Kuullostaa varsin ihanalta ja hauskalta!

  VastaaPoista
 2. Laulettiinko saunassa taas virsiä? Hihii :D Kivankuuloinen ilta ja aivan ihana tuo pajunoksakranssi! Mutta miksi koirapojat menee hoitoon?

  VastaaPoista
 3. Jonna, sitä se oli! Hyvät muistot jäi...

  niina, ei laulettu :) Puhuttiin vaan kaikenlaisia asioita ja heitettiin kovat löylyt.. pajunoksakranssi meinasi ensin lentää seinään, mutta onnistui lopulta aika hyvin:) Oli terapeuttista väännellä vitsoja! Ja koirapojat meni hoitoon siksi, että on sitten huolettomampi lähteä sairaalaan ja palata sieltä..

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kivalta kuulostaa! Tuollainen ihana yllätys, se lämmittää mieltä. Ja kranssi on tosi kaunis. Eiköhän ne koiruliinit siellä hyvin pärjää :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa mukavalta! Ja tosi nätti keväinen kranssi tuli. En muista enää mihin piti veikata mutta veikkaan joka tapauksessa 10.4. ;)

  VastaaPoista