perjantai 9. huhtikuuta 2010

Jujuilua ja hurinaaEilen olin ihan mahdottoman tehokas. 
Jääkaappi, vessat ja kylpyamme tuli putsattua, hernekeitto ja pannukakku valmistuivat siinä sivussa. Lounaan jälkeen lähdin toisen pyöreämasuisen kanssa palloilemaan Skanssiin. Kotona olin joskus puoli kahdeksalta ja kaaduin suoraan sohvalle. Nukkumassa oltiin kymmeneltä. Ja aamulla edelleenkin yhtenä kappaleena.

Yöllä näin unta imuroimisesta. Vaan enpä taida tänään jaksaa. 

Eilen sain myös ihan mahdottoman ihanaa postia. Oli pakko antaa kirjalle pusu, niin hyvä mieli siitä tuli. Tänään aamulla luin ja hymisin. Ilostuin myös tutusta hurnutuksesta, joka pihalta kuului. Viime kesän kyyhkynen on palannut matkoiltaan ja tuonut mukanaan kaverin. 

Ja kuten kuvista huomaa, meillä pääsiäinen vaan jatkuu. Suklaamunissa on söpönväriset kääreet, en tahdo syödä niitä. Pajunkissat alkavat kukkia.

7 kommenttia:

 1. varmaan ihan hirvittävän jännittäviä aikoja. mennä aina vaan nukkumaan ajatellen että se saattaa olla viimeinen sellaisenaan. jaiks! ja niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Muistuu oman odotuksen viimeinen viikko. Pörräsin, hääräsin ja siivosin. Nautin älyttömästi siitä tekemisen ilosta ja aikaansaamisesta!

  VastaaPoista
 3. Voisinkohan saada osan tuosta sun tehokkuudestasi tänne? Kun en nyt oikein jaksa innostua siivouksesta..tai pihan laitosta! Lumi oli sittenkin ihan kiva asia,kun se peitti myllätyn pihan ja sojottavat kasvit alleen..:)
  Mä heitin jo alkuviikosta pajunkissat ja ohrat pihalle,kissat kukkivat ja ohrat laahasivat pöydällä..mutta suklaata voisin kyllä huolia taas:)

  Ja voi juku! Oon himoinnut tuota kirjaa vaikka kuinka kauan,en ole vain raaskinut ostaa..pitää varmaan pyytää se lahjaksi. Tai ainakin lainaksi,sinulta:)

  VastaaPoista
 4. Täällä jännitetään jo, että koska saadaan uusi pieni ihminen maailmaan!

  VastaaPoista
 5. Kyllä laskurin luvut kovasti vaan pienenee. Nyt jo 5!!! Jaksamisia viimeisiin hetkiin:)

  VastaaPoista
 6. hanna: tähän jännitykseen alkaa turtumaan. luulen, että totinen jännitys iskee matkalla sairaalaan :)

  A+a: illalla on ihana ajatella, mitä kaikkea on jaksanut tehdä :)

  niina: ei aina jaksa innostua..mutta sitten kun innostuu, pitää touhuta ja kunnolla :) tilasin juju-kerhosta ihan mukavalla hinnalla ton kirjan..katso jos niitä on siellä vielä.

  laura: saa nähdä koska tahtoo tulla :)

  Jenni: pienenee, pienenee :) vaikka ei niillä enää ole mitään merkitystä, syntyy tänään tai kolmen viikon päästä :D ei tiiä..ja se onkin raastavaa..

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollut tuo Juju kirjastosta lainassa elokuusta lähtien (kuten vino pino raskausaiheista kirjallisuutta, joka polleana kannettiin kotiin varmana tulevasta)... En ole osannut päästää siitä irti vaikka tarvetta ei sitten tullutkaan, ja miksipä pitäisi palauttaa kun ei kukaan sitä ole varannutkaan. Samaa koskee niitä muitakin kirjoja ;) Pitää toivoa että tulee syytä lukea niitä ennen kuin joku ketale kehtaa niitä varailla.

  VastaaPoista