torstai 1. huhtikuuta 2010

yllättävä päivä !

Tänään piti mennä Raumalle tekemään tutkimusta ja tulla sitten kotiin lepäämään. Vaan toisin kävi. Auton nokka suuntasikin Raumalta Poriin ja siellä Savisiipeen. Ihana kauppa, ihana tunnelma ja paljon katsottavaa! Porissa mittari näytti +13 ja aurinko paistoi silmiin.

Matkalla hihkuttiin töyhtöhyypille ja naurettiin posket kipeiksi. Puhuttiin vakavia ja vähemmän vakavia, ihmeteltiin ja kummasteltiin. Ihanaa kun on ystävä, jonka kanssa voi seikkailla suunnittelemattomasti. Huoleton ja lämmin olo.

Jatkuisipa päivä yhtä yllätyksellisenä... tänään rv 38+1, muutama mojova supistus, illalla saunassa heitetään kovat löylyt.


5 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja ihanan näköinen paikka! Ja muutenkin kivan kuuloinen päivä,varsinkin toi +13...oih! Mutta EI SAA pelotella tollasella otsikolla,mä jo luulin että sulla on siellä käärö kainalossa:D

  VastaaPoista
 2. Hyvän olon kuvia ja tekstiä.

  Alan jännäilemään täällä sinun puolesta. Minun esikoinen syntyi raskausviikon ollessa tasan 39 :)

  VastaaPoista
 3. Veikkaan, että masuasukas tulee ulos kevätlämpimillä, 15.4.!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköinen paikka, tuonne on pakko pakko päästä. Seuraavan kerran, kun suuntaan Poriin, laitan kyllä tuon kaupan listalle. Kiitos vinkistä :)

  Ja kyllä sinulla on jännät ajat...sen muistaa niin hyvin vielä tuonkin. Sen ihanan pelonsekaisensuloisen jännityksen ja odotuksen, joka tuntui niin kamalan pitkältä.

  VastaaPoista
 5. niina, paikka oli ihana ja niin oli lämpömittarin lukematkin! En yhtään arvannut, että otsikko pelästyttäis :D

  Jonna, oli hyvän olon päivä :)

  A+a, eiih! En jaksaisi odottaa niin pitkälle :)

  Kirjailijatar, ehdottomasti kannattaa käydä putiikissa..siellä oli lämmin tunnelma. Ja kyllä..pitkältä tuntuu aika..pitäisi osata nauttia tästä hetkestä, mutta väkisinkin ajatukset on tulevassa..

  VastaaPoista