sunnuntai 17. tammikuuta 2010

valmistautumista

Valmisteluihin meni viikko ja neljä kiloa sokeria.












Synttärihulinoista myöhemmin.

7 kommenttia:

  1. Kiitos vielä suloisista synttäreistä! Musta tuntu aamulla et maha oli paljon isompi kun ennen, luulen että ne hassut sokeri-elintarvikeväri namuskaiset kasvattaa vauvoja supernopeudella...

    VastaaPoista
  2. Suvi: haha :D ne myös värjää vauvat vaaleenpuna-vaaleensini-vaaleenvihreiks :) my little pony-vauvoja siis tulossa :) Kiitos itsellesi, että tulit! Joukkoliikenteestä huolimatta ;)

    VastaaPoista
  3. Onko teillä liitutaulu vai semmosta maalia seinällä? Mä oon haaveillut isosta koululiitutaulusta meidän seinälle mutta ei ole riittävästi tilaa :/ Ehkä sit kun meillä on se iso kansakoulu ;)

    VastaaPoista
  4. Herttainen: Ihan vaan maalia seinässä:) Ai teilläkin - meilläkin on joskus vanha puinen koulu ;) Ja se kivilinna Helsingissä, ja Peppi Pitkätossumainen pitsihuvila puutarhoineen merenrannalla..ja ja ja :)

    VastaaPoista
  5. Herrrkullisia kuvia! Olisiko mitenkään mahdollista saada köyhien ritareiden ohjetta? Pakko tunustaa, en ole koskaan niitä tehnyt...

    Mikä on tuo ylimmän kuvan valkoinen köynnös_/ koriste? Tosi ihananäköinen!

    VastaaPoista
  6. Pikku A:n terveiset sun masuasukille (yritin koirjoittaa vauva sylissä ;):
    nwf m,xd z.idfmli.idos p-.................i .

    VastaaPoista
  7. A+a: Naputtelen ohjeen sulle sähköpostilla lähiaikoina :) Valkoinen köynnösjuttu on Tord Boontjen Midsummer light -valaisin, ihanista ihanin, vaikkei paljoa valaisekaan! :) Ja voi että, olipa aamun piristys tuo pikku A:n kirjoitelma :D ihanaa!

    VastaaPoista