torstai 16. huhtikuuta 2009

hapsukas

Istuin sohvalla kirja kädessä koko eilisen päivän. Kyseessä oli äidinkielen tenttikirja, joka oli kyllä ihan viihdyttävä, mutta epäselväksi jäi, että mikä kirjassa on sitä oleellista tenttitietoa. No, se on nyt luettu ja tänään olisi toinen kirja vuorossa. Eilen järjestelemäni äikän monisteet luen sitten joskus viikonloppuna, sillä huomisen ajattelin pyhittää eläimille (kalan preparoinnin jälkeen on hyvä jatkaa..). Niille lukijoille, jotka eivät painiskele näiden samojen aiheiden kanssa voin valottaa, että ensi viikon maanantaina on edessä eläintunnistus- ja tiistaina äidinkielen tentti. Näiden tenttien jälkeen tartun kemian ja fysiikan kirjoihin, apua!

Ehdin tenttiinlukemisen ohella tutkailla eBayn ja Asoksen tarjontaa. Ehdin myös lukea kasan blogeja. Jllä taisi illalla mennä hermot, kun vaimo oli vielä sängyssäkin nenä kiinni ruudussa.

Murulla oli eilen tosi pitkä päivä töissä ja päätin olla kiva ja ehdottaa illalliseksi hampurilaisia ja lisukkeita. Suuntasimme siis suoraan rautatieasemalta mäkkiin, nam!

Päätin auringon rohkaisemana laittaa päälleni nahkatakin ja sen alle vain yhden paidan! Yleensä suosin kerrospukeutumista ja olisi pitänyt suosia tälläkin kertaa; pyöräillessä tulee kylmä ja nyt nenu vuotaa..
Huomatkaa Papun trendikäs hapsuhattu ;)


3 kommenttia:

  1. Oot tehnyt ihanan helpoksi noihin äikän kirjoihin tarttumisen, kun oot kehunut niitä niin paljon! Hihii, sängyssäkin kone mukana :> löytyks jotakin kivaa asokselta tai muualta? Todella tyylikäs tuo Papun pipa!

    VastaaPoista
  2. Juu, toimin esilukijana ;) Löyty vaikka mitä kivaa, mutta uskallusta tilata ei riitä..yhyy! Tartten jonkun sanomaan, että toi on kiva/järkevä, osta se!

    VastaaPoista
  3. Mä voi tulla viikon päästä sanomaan,että osta se! :D

    VastaaPoista