keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

värityskirjaViime viikonlopun ostossaaliiseen kuului kaksi marimekon paitaa. Kuvan topin lisäksi ostin saman kuosin t-paidan. Ihanan värikkäitä ja mukavia. Paita piristi kivasti nuutunutta olotilaani.
Huomenna on sitten se monen kauan odottama vappu. En ole ihan varma kuinka innoissani huomisesta olen. Ehkä se vappuhulina tarttuu minuunkin kunhan olen töistä päässyt. Enemmän odotan perjantain piknikiä. Tänään haetaan aineksia makeisiin herkkuihin, joita J on luvannut leipoa. Hateaan kaupasta myös jotain muutakin! J on melko pitkään aina välillä puhunut pleikka kolmosesta, että se oisi aika kiva. Meillä on kakkonen, mutta... noh. Saimme häälahjaksi lahjakortin stokkalle ja päätin, että J saa käyttää sen pleikkariin. Kakkonen jää mulle singstarmasiinaksi ja J pistää oman peliluolansa alakertaan kunhan saadaan sinne telkkari. Ehkä se on hiukan hassua käyttää häälahjakortti tällaiseen, mutta on sellainen olo, että kyllä se J:kin ansaitsee jotain kivaa. Minä sain kivoja astioita ja häämatkalta ihania kenkiä yms. Että on tämä enemmän kuin reilua. Ehkä J saa tästä vähän lisäpuhtia töihin.

Eilen käytiin elokuvissa katsomassa Lukija. Tykkäsin kyllä, oli koskettava ja jollain tavalla ahdistavakin. Mutta..ei se kovin viihdyttävä ollut. J ei kovasti tykännyt. Elokuva sai kyllä miettimään monia asioita.. Ja olihan se Winslet melkosen hyvä jälleen kerran.

Pitäisi siistiä kotia, koska vapuksi tulee pari vierailevaa tähteä. Oli tarkoitus aloittaa ruotsin aine tai referaatti, mutta eihän tässä semmoista ehtinyt kun piti lukea blogeja. Aamulla piti mennä lenkille, mutta päätin mieluummin nukkua kolme tuntia lisää. Aamuun kuului myös yhden jättimäisen pörriäisen metsästys.

tämä on erityisesti Jennille ;) huomaa, että tässä on myös sanat (joista voi olla montaa mieltä, kuten keskusteluista näkyy..nojooo) :D

4 kommenttia:

 1. Kiitos darling! Voidaan yhdessä lauleskella tätä, ja vaikka keksiä oma käännös;) Kunpa tää vielä tulis sing starille...;)

  VastaaPoista
 2. eiks pleikka kolmosen singstarille saa ladattuu netistä vaikka mitä laului;))))

  VastaaPoista
 3. Tuo värikäs paita on kyllä silmiä hivelevä! Inana <3 Pleikkari on ihan mahtava häälahja! Piti kans käydä lenkillä tänään, mutta noh... shoppailu vei voiton ja tunnon jaloista.

  VastaaPoista
 4. Ootsie kurkannu tätä? http://www.jaananblogi.vuodatus.net/

  VastaaPoista