keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

päivitystä


Olen hukannut kameran laturipiuhan ja siitä masentuneena en ole pystynyt päivittämään blogiani. En luota verbaaliseen ilmaisuuni ja täytän siis mieluummin blogin kuvilla ;)

Ehkä nyt kuitenkin pientä sanallista päivitystä.

Viimeisen päivityksen jälkeen:

Olen ollut töissä ja myynyt aika paljon salaattia ja muita enemmän tai vähemmän vihreitä tuotteita. Kivaa on ollut, mutta myös tosi pelottavaa. Päässälaskua ja kiireisiä ihmisiä yhdistettynä jähmeisiin ja jumittaviin aivoihin. Seuraavan kerran menen torille hommiin huomenna ja myös lauantaina. Työvuoron jälkeen matkustamme junalla Espooseen syömään ja rentoutumaan!

Olen aloittanut juoksukoulun. Tästä enemmän sitten jos/kun kerrottavaa on!

Olen vaihtanut olohuoneessa järjestystä ja siivonnut viimeinkin häiden jälkeisen kaaoksen. Ei siinä mennyt kuin kaksi kuukautta! Nyt on hyvä mieli ja ilo katsella kotia. On myös ihan kivaa pystyä syömään keittiönpöydän ääressä, se on parin kuukauden aijan muistuttanut enemmän sekatavarapuotia.

Olen järjestänyt vaaterallin. Siis laitoin kirpparille lähdössä olevat pukimeni esille ja kutsuin ystäviä kylään. Tarjosin myös kakkua ja teetä. Hyvin meni ja muutama vaate saikin uuden kodin. Loput jäivät odottelemaan loppu kuun kirppariprojektia.

Olen ommellut housuja ja tutkinut mikroskoopilla kasvin osia. 

Olen opponoinut yhden esseen ja tehnyt yhden tentin.

Olen huollattanut kynteni, ja juhlinut kaverin synttäreitä.

Aika mukava huomata, että olen ollut melko reipas viimeisen viikon aikana! Reippaus ei saisi kyllä nyt kadota mihinkään. Edessä on vaaterallin sijaan tenttiralli ja siitä tunnen ahdistusta ja pelkoa jo nyt. 

Ja taas tulee kiire. 3 kommenttia:

  1. Huh,touhutiina:) Mä olen ollut viimesen viikon aikana taas ihan laiska..mutta tänään tuli vähän puhtia ja siivosin,jei:)
    Mullekin olis kyllä maistunut kakku ja tee..mmmm:)

    VastaaPoista