perjantai 10. huhtikuuta 2009

reippaat retiisit ja nauris nassikat

Aamupalaksi ruisleipää, joka on kovaa kuin elämä, päällä retiisiä ja kahta eri salaattia. Juomaksi puolilitraa teetä.
Olin siis eilen torilla taas ja mukaan tarttui suloisten retiisien lisäksi myös nauris. Olen ehkä joskus maistanut tätä valkoista juuresta, mutta en muistanut yhtään miltä se maistuu. Eilen tein salaattia J:n paistamien piffien (nam!) lisukkeeksi. Salaattiin pistin jääkaapissa melkein viikon olleet ja ihan priimakunnossa olevat kihara- ja sorrento-salaatit, pilkoin nauriin ja viipaloin retiisit. Tuli ihanan raikasta ja kauniin väristä salaattia. J oli kyllä erimieltä nauriin ja retiisin mausta, mutta ne oli onneksi helppo nyppiä pois ja vaimon lautaselle :)

Koko eilinen päivä meni hyvin. Jo ennen seitsemää seisoin katselemassa torin aamuhyörinää ja oma hyörinäni alkoi sitten seitsemältä. Seuraavan kerran katsoin kelloa yhdeksältä ja sitten puolenpäivän aikaan, kun pidin pientä ruokataukoa viinirypäleiden ja banaanin kanssa. Oli siis hieman kiireistä! Päässälasku sujuu jo paljon nopeammin ja alan muistaa tuotteiden hinnat. 
Kotiin päästyäni tein pienen kävelyn poikien kanssa ja sitten kiepasahdin sohvalle blogien, Greyn anatomian ja koirien kanssa. 
Illalla ruuan ja levon jälkeen lähdimme juoksemaan juoksukoulun torstain ohjelmaa. Lainasin J:n sykemittaria ja huhhuh... Juoksut kyllä meni hyvin, oli ihana juosta sateessa; happeahappea!! Ennen unia vielä hurja leikkihetki koirien kanssa, sauna ja Maria!.

Tänään ulkoilua ja leffaan!

Kouluhommia en ole saanut tehtyä yhtään. Ahdistus ja paniikki. 

Aijjuu! Varsinais-Suomen Aluepelastuslaitos pelastaa juuri kissaa puusta meidän pihassa!

7 kommenttia:

 1. Voih! Mahtoi olla upea pelastustapahtuma!;)

  VastaaPoista
 2. Saatiinko kissa pois?
  Ja mille se nauris sitten maistuu? Viimeksi olen varmaan joskus pienenä syönyt..ehkä maistan sitten kun tulen sinne;)

  VastaaPoista
 3. Älä ois muistuttanu kouluhommista... Olin tyystin unohtanu ne ja vedän täällä vaa pääsiäisherkkuja sohvalla:P

  VastaaPoista
 4. minä tallensin tuon juoksuohjelman koneelle ja meinaan alkaa myös toteuttaa, pakkohan tälle ruholle on ajoissa jotain alkaa tekemään.. ;)
  miten sulla on sen ohjelman kanssa mennyt, tuntuuko, että juokseminen on helpompaa ja onko ohjelmasta todella ollut apua?

  VastaaPoista
 5. Jenni: eeen mä kehdannut mennä katsomaan :<

  Niina: kyllä varmaankin saatiin:) ja saat maistaa kyllä naurista sitten kun nähdään juu jee, en malta oottaa!

  Tintti: Yritän parhaani mukaan unohtaa..huoh.

  Laura: Aika korkeelle pomppas :D

  Hamish: Oon ekassa viikossa vasta, eli vielä ei ole huomattavaa muutosta ehtinyt tapahtumaan. Tuo ohjelma on kuitenkin tuntunut tosi kivalta, koska "treeneihin" ei mene kun parikyt minuuttia (ainakin aluks) ja sit siel on niit kivoi lepopäivii :)) Pikkuhiljaapikkuhiljaa..
  Tsemppiä ja kertoile sitten miten menee!

  VastaaPoista
 6. http://saapra.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

  Joku muukin tykkää siitä :D

  VastaaPoista