maanantai 27. huhtikuuta 2009

mondaymonday

Muutama kuva viikonlopusta. 
Kaikki kuvat ja lisää kuvia täältä/täällä!

Niina sovitteli kukkamekkoa indiskassa ja minä viihdytin itseäni kameralla ja kuuntelemalla pikkuflikkojen haaremihousukiljuntaa :) Kuvassa näkyy uusi ihana hameeni (lindex), uusi musta vyö (indiska) ja uusi huivi (lindex). Jalassa joskus syksyllä prismasta kympillä ostetut kiilto"nahka"sklobot, jotka ovat muka-mukavat ja aiheuttivat yllätyksekseni kamalat rakot varpaisiin. 

Oltiin värikkäitä sukkahousupimuja, syötiin kevätkääryleitä melkein lennossa ja haisteltiin kauppahallin makkaratuoksuja. Niinallekin tuli rakot, onneksi me molemmat löydettiin ihanan pehmoiset vagabondit, jotka hellivät varpaita näiden tappokoneitten jälkeen. Hellittiin lalluja myös kylvyssä.

Nämä seuraavat kuvat vois lähettää sille blankon tarjoilijapoitsulle, me oltiin sen mielestä varmaan tosi ihania ja järkeviä. Ei yhtään hulluja tai outoja. Se on mukavaa kun on hauskaa.


Eilen, sunnuntaina sotkin koko olohuoneen ketsuppiin ja söin kylmiä kalapuikkoja kera jämähtäneen spaghetin. Luin liian vähän ja tänään tentissä pääsi melkein itku. Toivottavasti menee läpi. Nyt ei ole aikaa tai voimia lukea uudestaan. 
Ennen tenttiä join aika paljon (liikaa) kahvia ja olin hyper-outi. Tenttiin mennessä hyperistä tuli flegu, mikä oli tietysti tosi hyvä tenttiin vastaamista ajatellen. 
Tähän viikkoon kuuluu ruotsin itseopiskelukurssin eteenpäin viemistä, vaatteiden kiikuttamista kirpparille, salaatteja ja muuta terveellistä torilla ja tietysti vappu. Pikkusisko tulee kyläilemään ja hoitamaan koiruuksia siksi aikaa kun ollaan hulinoissa J:n kanssa. Saattaa olla, että mami tulee myös käymään. 

5 kommenttia:

 1. Hyper-Outi oli mahtava! Harmi vaan, että se sotki koetta :(

  VastaaPoista
 2. Laura, se oli pelottava! Ja todellakin syytän sitten kahvia jos en pääse läpi ;)

  VastaaPoista
 3. Voi ei,toivottavasti tentti meni hyvin!

  VastaaPoista
 4. Vihkot ja laput ja kaikki vaan on niin ihania :) Saitte ilmeisesti leffalippuasian hoidettua? :) Mitä olitte katsomassa?

  VastaaPoista
 5. en mä ymmärrä tällasia muotijuttuja :P

  VastaaPoista