perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kuinka kananmuna keitetään?

Tällaista olen puuhaillut viime päivät; lukenut tentteihin. Ja kuten huomaatte pojat on auttaneet mua istumalla kirjojen tai mun käsien päällä ja söpöilleet niin, etten ole raaskinut siirtää poiskaan. 
Elämänkatsomustiedon tentistä sain tulokset tänään, nelkku tuli ja samalla iloinen mieli. Eläintentti meni läpi, vaikken yhtäkään pikkulintua osannut. Äidinkielen tentistä en sano vielä mitään. Luin siihen, mutta kysymykset olivat sellaisella tarkkuudella tehtyjä, että ei tainnut lukemiseni olla tarpeeksi yksityiskohtaista. Maanantaina on MAFYKE-tentti ja siihen aloitin keskiviikkona lukemaan, eilen jatkoin ja tein myös jännittävän tutkimuksen, johon tarvittiin mm. keitetty ja kuorittu kananmuna.  Keitettiin mun tutkimusassistentti J:n kanssa kuusi kananmunaa ennen kuin saatiin yksi ehjä ja kypsä kananmuna koetta varten. Eipä ollut helppoa! 
Tänään seuraa ansaittu tauko lukemisesta. Niina tulee meille yöksi ja mennään katselemaan jos kaupoista löytyisi jotain kivaa, aiotaan myös syödä hyvin ja rentoutua. Tuskin jaksetaan lähteä edes tanssimaan.. Ollaan tämmösii mammoi ;) On tätä tapaamista odotettukin! Liian harvoin nähdään, molemmilla omat kiireet ja velvollisuudet. 
Jotta tänne voi jonkun ottaa yökylään, on ensin vähän siivottava. Joku on taas heittänyt kaikki vaatteet vaatehuoneen lattialle, makuuhuoneen lattialle, tuoleille, pöydälle, lipaston päälle.. Ja koska suunnittelin, että menen tänään vähän aikasemmin koululle tulostelemaan juttuja, niin täytyy kai aloittaa viikkaaminen. 
Seuraava postaus koskee (toivottavasti) ihania löytöjä ja (varmasti) riemukkaita hetkiä ystävän kanssa!

3 kommenttia:

 1. Hihhii,kohta nähdään jee! Ja ihanaa,että siellä on noin kiva ilma..ihan perfecto:)
  Hmm..mä kans luulen,että ollaan aika mammoja ja tanssit jää väliin. Ellei sitten tanssita teillä:)
  Ja höpsö,ei mua varten olis tarvinnut siivota!
  Mutta nyt yritän ehtiä suihkuun ja kai sitä tarvis pakata jotain mukaankin..
  Pusi pusi muru,nähdään pian:)

  VastaaPoista
 2. mukavaa viikonloppua teille! :))

  VastaaPoista
 3. http://www.juorut.com/miksi-viihdeuutiset-uppoavat-ihmisiin/ :DD

  VastaaPoista