perjantai 17. huhtikuuta 2009

vihreää

Hyvää perjantai-iltaa! 
Paijasin ja silittelin murjottua mieltäni Eurokankaassa ja ostin uudet verhoot.. tai siis kankaan, jonka parissa olenkin askarrellut koko illan. Ompelu on terapeuttista.. jäljestä viis. 
Valitsin täksi kesäksi vihreän värin.. Kankaan nimi oli viidakko tai jotain sinne päin ja kuten kuvasta näkyy, pääosassa ovat peikonlehdet eri vihreissä ja mustassa. Meillä on muutenkin paljon vihreitä lasiastioita yms, että passaa kivasti nämä verhot muuhun sisustukseen ja somistukseen. Aion yhdistää tähän vielä oranssia tai pinkkiä, lintuja, papukaijoja.. kunhan löydän kangasta ja aikaa... Sohvatyynyihin käytin kaapin kätköistä kaikenlaisia tilkkusia.

Koska terapiaompelu ja namit eivät auttaneet mustaan mieleen, niin koitetaan juoksulenkkiä. Huomenna lisää vihreää; toripäivä!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo kangas ja tosi kivat verhot tuli! Jee:)
  Tulee ihan mieleen yhdet vanhat verhot,mitkä omin Sepon huoneesta itselleni..:D
  Ja PAPUkaijat kuulostaa hyvältä,sopii peikon lehtiin komeesti:) Hauskaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 2. Ne on niin ihanat ne sepon peikonlehdet!! Noi mun on aika pliisut niihin verrattuna :< mutta kelpaavat :) ja juu PAPUkaijal onki kuule huomen synttärit!
  pusipus

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa tuo uusi verhokangas!! Jos henkistä ja fyysistä tuuletusta, niin tuu ihmeessä huomenna meille:) Queen tai Abba voi kummasti auttaa.. Tai jos vaikka haluat mennä kahville rankan työpäivän jälkeen, niin ilmoittele:)

  VastaaPoista
 4. No eikä ole pliisut yhtään,noi oikeesti tosi samanlaiset! Ja voi ei,Papulle paljoooon onnea:)!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit verhot! Ihana hieman 60-luku henkinen kuosi! <3
  Ja ompelu tosiaan on terapeuttista, vaikka jälki olis mitä suhrua!

  VastaaPoista
 6. Jenni: Kiitos :> ja taidanpa tuulettaa itseäni omassa viehättävässä seurassani tämänkin illan.. taitaa se tepsiä parhaiten tähän olotilaan. Kiitos kuitenkin tarjouksesta! Mennään jossain vaiheessa syömään Brahen muffinssit!

  Poison Ivy: Kiitos, niissä tosiaan on sellasta tunnelmaa :)

  VastaaPoista