sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

shoes

Näin leppoisasti meillä vietetään sunnuntai-iltaa.
Teimme pitkän lenkin Aurajoen rantaa myötäillen ja kävimme koirapuistossa riehumassa. Sohvalla makaa siis kaksi onnellista, mutta väsynyttä pientä koiraa. Lenkki väsytti kyllä isommatkin, hangessa tarpominen oli raskasta! Katselen tässä Tansseja viltin alla; tuntuu taas siltä, että olen tulossa kipeäksi. Kumma juttu.

Tansseja katsellessa otin kuvia kengistä, jotka aion myydä kirpputorilla. Jos joku haluaisi napata ne ennen yleiseen myyntiin joutumista :) Saattaa olla, että pidän jonkinlaisen myyntitilaisuuden kera kakun ja kahvin joku ilta. Jos tuo vaatevuori pienenisi ystävien avustuksella ;)


Mustat vagabondit kokoa 38. Jalassa ehkä kerran, jostain syystä en vaan osaa käyttää näitä! Johtuu varmaan kärjen muodosta. Materiaali on mustaa satiinia, tai muuta kiiltävää.. Tulee mieleen smokki :)

Mustat X-IT-merkkiset korkkarit, ostettu dinskosta viime keväänä. Yhdet rippijuhlat nähneet, joissa totesin, että ovat liian isot :( Kokoa 38, mutta ilmeisesti hieman reilu sellainen.

Harmaat avokkaat kokoa 38, ostettu kirpparilta. En ole käyttänyt näitä(kään) ollenkaan.. Joku mättää.

Violetit mokkanahkaiset avokkaat, koko 39 (alunperinkin liian isot, miksi olen edes ostanut?).. Väri todellisuudessa vähän punaisempi kuin kuvassa. 
Jos joku nyt kiinnostui jostain popoista (joiden hintakaan ei päätä huimaa), niin sanoo vaan reilusti HEP. Saa myös kertoa mielipiteensä tästä vaateilta-ideasta!

Tänään olisi pitänyt lukea kasveja, mutta jaksoin katsoa ne läpi muutamia kertoja. Kävelyreissulla kuitenkin bongailin eri puita ja analysoin talventörröttäjiä J:n iloksi ja riemuksi. Oikeastaan oli tosi hauskaa huomata, että on oppinut jotain ja tuli katsottua luontoakin ihan eri tavalla. Kasvien lisäksi näin myös kivoja lintuja!
Opiskeluajan käytin blogin muokkaukseen, joka kärsii tällä hetkellä jonkinlaisesta identiteettikriisistä. Käytin kamalasti aikaa otsikkolaatikon kuvan muokkaamiseen ja tekstin lisäämiseen kuvaa ja kun se viimeinkin oli kiva ja yritin tallentaa niin eihän siitä mitään tullut. Jotenkin ne tiedostomuodot ei vaan menneet yhteen. YHYY! Nyt tarvitsisin jotain ihanaa data-ystävää, joka vähän auttaisi... 

Huomenna on tikkien poisto -päivä ja odotan sitä samaan aikaan innokkaasti ja kauhusta kankeana. Pelottaa, että käsi ei ole vielä parantunut ja, että ne pistää taas puudutuspiikin. Jos ja kun kaikki menee hyvin niin on se vaan ihanaa päästä suihkuun ilman muovipussia ja pystyä pesemään hiukset itse (pakko kyllä myöntää, että J on kehittynyt hurjasti puolessatoista viikossa hiustenpesussa).
Tikkien poiston jälkeen käyn ostamassa housukankaan kouluhommaa varten ja sitten suuntaan koululle luennoille (anteeksi Jorma jos myöhästyn vähän). Illalla luen kasveja (ihan oikeasti) ja jossain välissä myös taidehissan esseitä, joiden palautekeskustelut ovat keskiviikkona. Omani käsitellään vasta seuraavalla kerralla, mutta joudun/saan alustaa keskustelun erään toisen opiskelijan esseestä. Onneksi kyseessä on aikasta mainio kuva-analyysi, jota oli ilo lukea.

Tiistaina on sitten se kasvitentti, jännä nähdä miten menee. Riippuu ihan kuvista (ja niiden laadusta).. Kasvitentin jälkeen menen ensimmäiseen työvuoroon torille, saa tulla moikkaamaan :) Ja sitten alkaakin elämänkatsomustiedon tenttiin lukeminen. Kiireinen viikko tiedossa!

Nähdään pampulat!

9 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta sunnuntailta! Me ollaan vaan laiskoteltu,ei edes lenkille jaksettu lähteä..niin tyhmä ilmakin:( Kahvilla tosin käytiin,mutta sitä ei lasketa ulkoiluksi..:)

    Saat muuten tulla meidän pihaan kesällä tunnistamaan kasveja kun en tiedä nimeltä kuin voikukan ja pionin!

    Ja oivoioi,noi vagabondit on niin söpöt että en kestä! Oliskohan ne mulle ihan kauheen isot??

    VastaaPoista
  2. En mä niit kasvei enää kesällä muista :D, mutta voin yrittää. Vagabondit on mulle melkein liian pienet, kärjenmuoto vaikuttaa asiaan... sun pitää kokeilla :)

    Ja juu, täällä satoi eilen illalla ja yöllä maailman eniten lunta, tänään se on alkanut sulaa pois ja melkoinen sohjosössömössö oli+ harmaa taivas..mutta ei se menoa haitannut :)

    VastaaPoista
  3. Oih! Ihania kenkiä!! Tahtoo testata! Siis HEP! Ainakin nuo mustat X-IT ja harmaat avokkaat..Ja tuo myynti-iltama kuulostaa aivan mahtavalta!1 I'm in! Ja mahdollisesti jos sulta löytyy kiinnostusta, voisin vaikka vuokrata pöytä kimpassa.. Itsellä ei ainakaan vielä löytynyt niin paljon tavaraa, että kannattaisi vuokrata oma..

    Tsemppiä tikkien poistoon! Tommi tossa tokaisi, että sama se on kun ne napsaisisi itse kotona pois.. Ehkä sille:)

    VastaaPoista
  4. Joo,yritä ainakin! Voithan sä aina esittää,että tiedät,kyllä mä uskoisin kun en niistä mitään tiedä..:D

    Ja varmasti kokeilen! Onko niissä muuten korkoa?

    Vaateilta kuulostaa kivalta,kunpa pääsisin mukaan..voih.

    VastaaPoista
  5. Jenni: JUU, kyllä voidaan tehdä kimppavuokraus :) täytyypä etsiä kalenterista aika vaateillalle ja kakulle :)

    Niina: sua on aika helppo huijata, muistanpa eräänkin Blankon ovella suoritetun juksauksen :D Kengissä ei ole korkoa. Ne on tennarityyliset siis..valkoinen pohja.

    VastaaPoista
  6. No niin, siinä meille tekemistä huomisille luennoille.. Ajattelin myös ottaa Jorman luennolle sen mun kasvion mukaan. Jos vaikka oppisi jotain niillä luennoilla;)

    VastaaPoista
  7. HEP! muut kengät taitaa olla mulle liian pieniä, mutta voisin testata nuo mokkaiset (jos ne tosiaan on oikeesti hieman eri väriset) koska ne saattaisivat ehkä sitten mulle mahtua. Testaillaan, ja toivottavasti tosiaan järjestät tuon illan, koska olis mahtava tulla katsoon!

    Omakin blogi kaipaisi uutta ilmettä, mutta eiijj jaksa vääntää. Toivottavasti tikkien poisto sujuu hyvin! :)

    VastaaPoista
  8. Hehheh,mua ei kyllä yhtään naurata:) Senkin juksari..!

    VastaaPoista
  9. harmaat avokkaat taisi jo mennä varaukseen, mutta jos ne ei sovikaan niin sitten hephephep mulle! niin ja jos vaateilta osuisi sattumalta toukokuun puolivälin paikkeille niin kirmaisin innolla paikalle...

    VastaaPoista